Fet amb afecte

Mai ningú m’ha posat barreres per fer el que sentia, encara que de vegades no és fàcil, sóc partidària de seguir el que sents i crear-te el teu camí.

No sóc noia d’oficina ni d’horaris rutinaris, més aviat sóc una noia d’aire fresc i embrutar-se les mans. Treballo amb el cor i amb freqüència no tinc hores de menjar o dormir quan estic al meu taller.

Cada producte que faig ho sento, tal com diu el meu eslògan no hi ha peça que faci sense afecte ni amb desgana. Cada peça és especial no només per a mi, sinó també per al client, ja que faig peces úniques i edicions limitades.

Formació: Assessoria d’imatge, estilista i patronista.

Cal no deixar-se de formar per evolucionar.

UNA MICA D’HISTÒRIA

Darrera els nostres pares hi ha molta història i el més probable és que no arribem a conèixer ni la meitat d’on venim. Mai havia arribat a entendre perquè treballar amb les mans em feia sentir tan còmoda, fer sense pensar, que acabés aconseguint el resultat tal com me l’havia creat al cap, treballar amb les mans sempre m’ha fet sentir feliç. He crescut envoltada de màquines de cosir.

Resulta que la meitat dels meus antecedents es dedicaven a la costura.

El meu rebesavi era sastre i la meva rebesàvia modista, tenien un negoci d’alta costura. Estic parlant de molts anys enrere, concretament a la fi de segle XIX. El seu fill i la seva dona van continuar amb la sastreria.

Què menys que poder fer honor als meus avantpassats amb afecte i passió